Про використання японської кухні

Японська кухня є збалансованим, здоровим харчуванням. Поєднує в собі високобілкову їжу з підвищеним споживанням клітковини. Благотворно впливає на тонус та життєву енергетику сучасної людини.

Суші – збалансована їжа, яка допомагає нормалізувати травні процеси, зберегти красу нігтів, волосся, зубів. багато його інгредієнтів, у тому числі кальмари, криветки - найсильніші природні афродизіаки, які благотворно впливають на потенцію і посилюють том сексуального потягу.

Суші - це смачні рисові коржики, що містять скибочкою морепродукту. Рис - чудове джерело енергії, у ньому містяться вуглеводи, клітковина, білок, тіамін, ніацин та залізо. морепродукти, що входять до складу суші, містять велику кількість мінералів, амінокислот, вітамінів та солі. Використовувані в японській кухні сорти риби багаті на вітаміни групи, фосфором, магнієм, калієм, йодом і фтором, так само в них зустрічаються полісищені жирні кислоти омега-3 і омега-6, необхідні для серцево-судинних захворювань.

Для надання особливого сухого смаку ми використовуємо соєвий соус, васабі та імбир, які мають корисні властивості для нашого організму.

Наприклад, соєвий соус багатий на мікроелементи, які запобігають виділенню ракових клітин і уповільнюють загальне старіння організму. при виявленні васабі гинуть стриптококки, що викликають карієс, ізотіоціаніти, що містяться в цій приправі, проявляються розширеною протимікробною дією. васабі добре пригнічує напади астми, запобігає виникненню тромбів, запобігає онкологічним захворюванням.

Корінь імбиру високо цінується не лише на ґрунті, а й у медицині, вважається, що він викликає високу температуру, травлення, значну морську хворобу та є причиною протипаразитарного препарату.

Але це ще не всі переваги суші!

Суші не тільки смачна та корисна їжа, але й ідеальний варіант для дієти!